Företaget

Snfoto.se startades 2010 när jag var 15 år gammal och det var ett ställe där jag enkelt kunde ladda up bilderna som togs på crossbanor runt om i västsverige vilket var där fotointresset startade.

5 år senare skiftade fokuset till bilträffar och photoshoots med främst gatbilar och hemsidan fick sin första riktigt stora designändring, men det var fortfarande främst ett sätt för de som fastnat på bilderna att enkelt hitta sina bilder.

Nu har det gått ytterligare 5 år och snfoto.se tar klivet in i ytterligare en ny era. Även om motiven fortfarande främst är motorfordon så har fokuset skiftat. Snfoto.se är numera ett företag med f-skatt och momsregistrering – med det här skiftet ändrar fokuset från stora bildbanker till ett mer restriktivt urval av bilder och flera funktioner har lagts till i bakgrunden för att förenkla leverans av foton till betalande kunder. En syskonverksamhet i form av en e-tidning inom motorsport och fordonskultur byggs upp parallelt.

Den nya eran för snfoto har inletts och jag ser fram emot utmanande photoshoots, bra racing och ett bredare utbud av foton.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.