Stöd SNFOTO.SE

Jag som driver denna sida driver det inte som ett vinstdrivande företag, utan som ett sätt att dela med mig av de bilder jag tar. En bilträff tar en hel del tid att få ut på sidan. Själva fotandet är en liten del. Det stora arbetet är när man kommer hem. Alla bilder skall processeras, dels en RAW-framkallning, eventuell sammanslaging av bilder för HDR, suddning av alla nummerplåtar och sedan uppladdning. Detta tar ofta ganska många timmar, och det är en passion kring bilar och fotograferande som driver mig.

Den stora nackdelen kring att driva detta enbart från passionen är att jag har omkostnader som aldrig tas igen, dels kostar det en del att ha denna sida, dels kostar lagringsutrymme pengar (och en hårddisk fylls rätt fort när varje bild tar ca 20mb, och en HDR kan bygga upp mot 200mb). Som studerande med bilintresse är inte budgeten gigantisk, så för att se till att sidan kan leva vidare och snfoto kan vara på så många träffar som möjligt och producera ännu bättre bilder med större budget för utrustning och resor till träffar skulle ett ekonomiskt stöd vara oerhört nyttigt.

Hur kan du stödja SNFOTO?

  • Köp bilder!
    Bilderna som laddas upp här är belagda med logotyp, har en lägre kvalitet och upplösning och har inte heller fått största möjliga fokus i redigering. Men vid ett köp redigeras bilderna om, du får en bild i full kvalitet och utan logga. Redigeringen kan ta hänsyn till personliga prefernser och du hjälper till att hålla sidan vid liv. Prissättning sker individuellt och beroende på hur mycket tid den extra redigeringen tar.
  • Köp en privatshoot!
    Få en fotografering av din bil i miljöer som vi tillsammans väljer ut, där typen av bilder kan utformas efter just era önskemål. Det är ett sätt att få riktigt bra bilder på er bil, där ni själva har mer kontroll. Prissättning sker beroende på hur långt jag måste åka (i samband med en bilträff jag ska på så blir såklart ingen extra kostnad) samt hur lång tid redigeringen tar. Många bilder med avancerad redigering blir dyrare än när redigeringen är simpel. Någon ”timlön” räknar jag inte ens på, då den hade varit oerhört låg oavsett.
  • Skicka en Swish!
    Gillar du det du ser, men känner inte att bildköp eller privatshoot är något du vill eller har nytta av men ändå vill stödja sidan? Skicka en swish till 073 938 55 96. Jag är oerhört tacksam för alla bidrag, stora som små. Skriv gärna ett meddelande så jag vet var swishen kommer ifrån, eller med vilket ändamål.

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *